This is an interior design for a flat in Cavea Project located in Bodrum province. The kitchen is designed in a way to give a reference to amorphous architecture.

Since it is a summer house, light colors were preferred and wooden decorative elements were used in order to add warmth. The living room and bedroom furniture were placed in a way to maximize sea views.

Cavea F Block

Cavea Exterior
press to zoom
Balcony View
press to zoom
Living Room
press to zoom
Living Room
press to zoom
Living Room
press to zoom
Dining Area
press to zoom
Kitchen
press to zoom
Kitchen
press to zoom
Kitchen
press to zoom
Kitchen
press to zoom
Bedroom
press to zoom
Bedroom Balcony
press to zoom
Bedroom Balcony
press to zoom
Bathroom
press to zoom
Bathroom
press to zoom
1/1

Project:

Cavea F Block

Type of Project:

Interior Design

Date:

2015

Status:

Completed

Program:

Refurbishment

Size:

100 m²

Location:

Bodrum, Turkey

Client:

E.G.

Office:

Lignum Design

Photos:

Kadir Aşnaz